



گیاه زنجبیل در سراسر جهان به عنوان یکی از مهمترین گیاهان دارویی با ارزش مورد استفاده قرار میگیرد و به دلیل عطر و طعم قوی و تند و تیز از ادویه جات پرکاربرد محسوب میشود.
این گیاه حاوی اسانس، ترکیبات تند، رزین ها، نشاسته، پروتئین و املاح معدنی میباشد.
دارای خواص ضدالتهابی بوده و تحقیقات نشان داده است زنجبیل دارای خواص گرمازایی است که به افزایش سوختوساز بدن کمک میکند و در صورت مصرف، اشتها را مهار میکند و این مسئله «نقش بالقوهی زنجبیل در کنترل وزن» را نشان میدهد.
در ترکیب گیاه زنجبیل ماده ای به نام zingiberen وجود دارد که علاوه بر ایجاد طعم و مزه خوب در غذا، از رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ پیشگیری میکند.
برای سلامتی به ویژه در تقویت سیستم ایمنی مفید است و می تواند تولید گلبول های سفید را افزایش دهد که در واقع باعث افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن میشود.
روش مصرف:
محتویات هر بسته را در ۲۰۰ سی سی آب (چای) ۸۰ درجه سانتی گراد حل نمایید.
با مصرف پودر نبات با هر ماده دیگری مانند چای، شیر، آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری نشاط و آرامش را برای خود به ارمغان آورید.
قبل و بعد از باز کردن در جای خشک و خنک (کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد) و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.
دیدگاه خود را بنویسید