



گل زعفران یک گیاه پیازدار چندساله با نام علمی “Crocus Sativus” است.
تركيبات اختصاصى زعفران شامل تركيبات رنگى، تركيبات عامل عطر و بو و تركيبات تشكيل دهنده طعم عطر میباشد و بوى مشخص زعفران وابسته به روغن هاى فرار آن مىباشد و نيزبه علت وجود اسانس بيرنگ ترپن دار و يك تركيب به نام سافرانال مىباشد.
زعفران داراى طعم تلخ و تند ميباشد، تركيب عمده اين طعم پيكروكروسين است. اين ماده يك گليكوزيد فاقد رنگ است كه تا حدود ۴٪ در زعفران تازه وجود دارد.
استفاده از زعفران در تكنولوژى و صنعت بسيار متداول شده است. كارخانجات مختلـف غـذايى در تهيه انواع محصولات توليدى خود از آن بهره مى برند.
زعفران از طرفي به علت دارا بودن مواد تلخ، موجبات سهولت هضم را فراهم مي سازد.
از طرف ديگر به علت داشتن اسانس اثر محرك بر روي اعصاب دارد. اثر مسكن بر روي اعصاب سطحي بدن دارد. مسكن سرفه در برونشيت هاي مزمن به علت اثر بي حس كننده بر روي انتهاي اعصاب حباب هاي ريوي است.
در رفع بي خوابي هاي با منشا تحريكات مغزي، حالت تشنجي و درد دندان استفاده ميشود.
روش مصرف:
محتویات هر بسته را در ۲۰۰ سی سی آب (چای) ۸۰ درجه سانتی گراد حل نمایید.
با مصرف پودر نبات با هر ماده دیگری مانند چای، شیر، آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری نشاط و آرامش را برای خود به ارمغان آورید.
قبل و بعد از باز کردن در جای خشک و خنک (کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد) و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.
دیدگاه خود را بنویسید