



لیمو عمانی، گونه ديگري از ليمو ترش و درخت آن از خانواده نارنج است.
ليمو عماني تازه، رنگ خردلي داشته و بسيار ترش است؛ به طوري كه تازه آن را نميتوان به تنهايي مصرف كرد. به همين دليل آن را در آفتاب خشك ميكنند تا قابليت مصرف آن افزايش يابد.
مواد متشكل ليمو عماني را تركيبات تلخ، فلاونوئيدها، اسيد سيتريك، املاح، ويتامين ها به ويژه ويتامين C و مواد فرار تشكيل ميدهد. عمده ترين تركيبات موجود در روغن فرار گياه را ليمونن، آلفا-ترپينئول، گاما ترپينن، ترپينولن، ۱ و ۸ سينئول و لينالول تشكيل ميدهد.
اين ميوه از نظر كلسيم و پتاسيم غني بوده و از نظر ويتامين C از ساير مركبات پيشي گرفته و به عنوان كاهندگی فشار خون و چربي خون شناخته شده است.
روش مصرف:
محتویات هر بسته را در ۲۰۰ سی سی آب (چای) ۸۰ درجه سانتی گراد حل نمایید.
با مصرف پودر نبات با هر ماده دیگری مانند چای، شیر، آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری نشاط و آرامش را برای خود به ارمغان آورید.
قبل و بعد از باز کردن در جای خشک و خنک (کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد) و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.
دیدگاه خود را بنویسید