



دارچين با نام علمي Cinnamomum zeylanicum، درختچه یا درخت کوچک به ارتفاع ۷-۵ متر، همیشه سبز است که همه اندام هوائی آن معطراست.
دارچین دارای ترکیباتی نظیر پروتین، چربی، قند، فیبر و عناصر معدنی و انواع ویتامین ها و آب است.
دارچین خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد که این اثر مربوط به ترکیب سینامالدئید می باشد.
دارچین با مهار آنزیم نیتریک اکساید از التهاب جلوگیری کرده و از این طریق می تواند منجر به اثر ضد التهابی گردد.
دارچین در بدن با آنتی اکسیدانهاي قوي فنول مخلوط شده و باعث می شود رادیکالهاي مضر فعال حذف شوند.
همچنین با تحریک گیرنده هاي انسولین و افزایش هورمون کاهنده قند خون باعث تنظیم آن می گردد، در نتیجه بدن نیاز کمتري به تولید انسولین پیدا می کند.
روش مصرف:
محتویات هر بسته را در ۲۰۰ سی سی آب (چای) ۸۰ درجه سانتی گراد حل نمایید.
با مصرف پودر نبات با هر ماده دیگری مانند چای، شیر، آب جوش و یا هر نوشیدنی گرم دیگری نشاط و آرامش را برای خود به ارمغان آورید.
قبل و بعد از باز کردن در جای خشک و خنک (کمتر از ۳۰ درجه سانتیگراد) و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگهداری شود.
دیدگاه خود را بنویسید