



اکنون نمی توانیم ادعا کنیم که خوردن جوانه گندم خوشمزه کلید منبع جوانی است، اما یک روش ساده و خوشمزه برای افزودن ویتامین ها، اسیدهای چرب و فیبر به رژیم غذایی است.
قسمت خوراکی دانه گندم از سه قسمت تشکیل شده است: سبوس گندم، جوانه و اندوسپرم.
آرد سفید فقط از آندوسپرم نشاسته ای ایجاد می شود و فاقد فیبر سبوس و مواد مغذی خوشمزه جوانه است. با این حال، شما می توانید این جوانه گندم را به دستور نان مورد علاقه خود اضافه کنید تا مواد مغذی، طعم و بافت آن اضافه شود.
جوانه گندم قلب دانه گندم است. عطر و طعم مغزهای خوشمزه ای دارد و همراه با مواد مغذی است.
روش مصرف: پودر جوانه گندم می تواند به عنوان یک افزودنی غذایی و یک جایگزین سالم برای آرد سوخاری در کوفته، کتلت و نان باشد یا همراه با ماست، انواع نوشیدنی، سالاد، سوپ و ... مصرف شود.
اگر به دنبال روش های بیشتری برای استفاده از جوانه گندم هستید حتماً به انتخاب گسترده دستورهای تهیه شده از این ماده بسیار خاص بپردازید. آن را به کلوچه، کیک، نان و پنکیک اضافه کنید. یا آن را در همبرگرهای گیاهی بزنید.
۲۵ ساشه ۱۵ گرمی، وزن خالص: ۳۷۵ گرم
دیدگاه خود را بنویسید