



برای درست کردن کیک بعد از تهیه پودر کیک فقط لازم است از تخم مرغ و شیر یا آب و البته روغن استفاده کنید تا بعد از ۴۵ دقیقه کیکی لذیذ برای خود و خانواده تان در اختیار داشته باشید.
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر یک لیوان
- روغن مایع نصف لیوان
ابتدا فر را با دمای ۱۹٠ درجه سانتیگراد یا ۳۴۷ درجه فارنهایت گرم نمایید. برای قالب های دارای عمق زیاد دمای فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد و مدت ۴٠ تا ۴۵ دقیقه و برای قالب های با عمق کمتر دمای ۱۸٠ درجه سانتیگراد و زمان ۳۵ تا ۴٠ دقیقه برای پخت کامل پیشنهاد می گردد.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را آنقدر هم زده تا از ظرف نریزد. در ظرف دیگر زرده تخم مرغ، روغن و شیر را مخلوط نمایید. سپس پودر کیک بیز را کم کم به مخلوط بیافزایید. در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده و به هم بزنید. خمیر حاصله را به مدت ۱٠ دقیقه در یخچال قرار دهید، قالب کیک را چرب نموده و مواد را در داخل قالب بریزید، به مدت ذکر شده در بالا در فر بگذارید. پس از اطمینان از پخت کیک صبر کنید، تا قالب سرد شود و سپس کیک را از قالب خارج نموده و نوش جان کنید.
دیدگاه خود را بنویسید