



شکلات داغ دارای طعم لذیذ شکلاتی با گانودرما لوسیدوم طبیعی است.
مطالعات اپیدمیولوژیک مبنی بر ارتباط عکس دریافت فلاوانول ها و مرگ و میر بیماری های قلبی توجه زیادی را به خود اختصاص داده اند. منابع غذایی این ترکیبات، کاکائو و محصولات مشتق از کاکائو می باشند.
پلي فنول ها بـه خصـوص فلاوونول ها با افزايش توليد نیتریک اکساید باعـث گشادي عروق و كاهش فشار خون مي شود.
چندين متاآناليز هم نشان داده اند كه غذاهاي پركاكائو، فشار خون را كاهش ميدهند.
مداخلات انجام يافته با محصولات مشتق از كاكائو داراي فلاوانول در انسان اثرات مفيدي را در جلوگيري از اكسيداسيون LDL ،تجمع پلاكتي، بهبـود حساسيت انسوليني، بهبود عملكرد اندوتليال و كـاهش فشـار خـون داشـته است. بنابراين به نظر مي رسد مصرف كاكائو حاوي پلي فنول مي تواند از طريق افزايش وازوديلاسيون محيطي باعث كاهش فشار خون شود.
گانودرما لوسیدوم که به آن قارچ رِیشی قرمز هم می گویند، حاوی تری ترپنوئیدها و پلی ساکاریدهاست.
این ترکیبات آداپتوژن یا سازش زا هستند.
قدمت قارچ گانودرما به هزاران سال قبل و چین باستان باز میگردد. این محصول به سختی یافت و تولید میشود. کارشناسان کشاورزی و صنایع غذایی سالهاست که بر روی این ماده تحقیق میکنند و خواص بیشماری در مورد آن یافته اند.
این قارچ به دلیل وجود فراوان عناصر فعال و آنتی اکسیدانها بسیار مفید میباشد. گانودرما لوسیدوم هزاران سال در فرهنگ سنتی آسیای مورد استفاده قرارگرفته و معنی نام آن به زبان چینی قدرت معنوی است، اما ژاپنی ها به آن رِیشی به معنی پادشاه گیاهان می گویند.
تعداد در هر بسته ۲۰ عدد میباشد
دیدگاه خود را بنویسید