



چای سبز نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگ های تازه گیاه چای به دست میآید. در فرایند تولید این چای اکسایش بسیار کمی صورت میپذیرد. چای سبز در مناطق مختلفی از جمله چین و ژاپن کشت می شود. نوع ژاپنی آن به اوچا معروف است. گیاه چای سیاه و چای سبز یکی است ولی در روند تولید آنها تفاوت های زیادی وجود دارد. چای سیاه از پلاسیده و تخمیر کردن برگ چای و چای سبز از خشک کردن سریع برگ های آن تهیه می شود.
علف لیمو نوعی گیاه بوته ای و از خانواده گندم است. از دیگر نامهای این گیاه میتوان به مورادی هم چون چمن معطر، پوتار، ناگرد و کاه مکی اشاره کرد. از آن جا که این گیاه بویی شبیه به لیمو دارد در بیشتر قسمت های دنیا به آن علف لیمو میگویند این گیاه، بومی مناطق استوایی است اما امروزه در بیشتر قسمتهای دنیا رشد میکند. یکی از بهترین روش های استفاده از علف لیمو به صورت دمنوش می باشد. دمنوش علف لیمو در طب سنتی برای بی خوابی، تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده می شود.
چرا چای قاشقی؟
قاشق تشکیل شده از مواد نشاسته ای طبیعی
دوستدار محیط زیست و قابل تجزیه در طبیعت
بر اثر تماس با آب داغ مضر و سرطان زا نمی باشد
عدم تماس مستقیم دست با محصول
جلوگیری از چکیدن دمنوش به اطراف
عدم نیاز به قاشق جهت هم زدن
طریقه مصرف:
محتویات یک دمنوش قاشقی را در یک فنجان بگذارید و به آن آب جوش اضافه کنید. پس از ۳ الی ۵ دقیقه آماده نوشیدن است.
دیدگاه خود را بنویسید